Noniin, lupailin taas eilen liikoja ;) En muistanut ottaa kuvaa toisesta kakusta :-D Toisen teen vasta tänään, kun meni niin myöhäseks taas eilen. Kävin eilen kokeilemassa hääpukuani. Ja se on kertakaikkiaan ihana! Ehkä jo tälläviikolla valmis. Suuri kiitos tästä ihanasta puvusta kuuluu rippikouluaikaselle ystävälleni. Muuten kiertelisin edelleen kaupoissa etsimässä juuri sitä täydellistä pukua itelleni. Nyt saan juuri sellaisen kuin haluan ja se sopii ihan satavarmasta mun päälle. :) 

Kakku oli aivan mahtavan makuinen! Löysin uuden osoitteen ja se oli hieman erilainen kun se millä oon ennen tehnyt kakkuni. Muuten kaikki on hyvin, mutta tuli vähän ruma tosta kakusta. Maku on kohdillaan. Eli siis jotain tarvii muokata siihen itse hääkakkuun.

Ainiin TJ 7 oikeeseen hääpäivään. Maistraatissa pitää olla klo 11 aamulla sanomassa tahdon. Kyllä vähän jännittää. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Tosin sen nyt tietää että meillä on piiieni vauveli mukana ja se saattaa aiheuttaa pikkasen sekoomista siellä, mut toivottavasti Tinttu pysyy rauhallisena eikä rupee riehumaan siellä. Noh mumma tulee pitämään huolta. Täytyy laittaa maitopullo mukaan ja vaunuihin istumaan. :)

Noniin, eiköhän nyt ole aika mennä väsäämään sitä seuraavaa kakkua.

Näihin sanoihin ; l0tt4