Eli tänään ollut hääkakkusuunnittelupäivä. Pian on jo kiire, kun Se Tärkeä päivä lähenee hurjaa vauhtia. Aika paljon olis tarkoitus viimeisellä eli seuraavalla viikolla tehdä juttuja, kun T on viimeisellä kesäloma viikollaan ja voi hoitaa Tinjaa, niin saan ihan rauhassa kokkailla jo säätää tuolla keittiössä.

Siis meidän häissä ei tarjota ollenkaan ''oikeaa'' ruokaa. Vaan tarjolla on voileipäkakkuja, kinkkusarvia, ja niitä pikkuisia karjalanpiirakoita mitkä vaan heitetään uuniin nopeesti.

Panostan siis enemmän tähän herkkupuoleen. Tarjolla tulee olemaan; valkosuklaa-mangokakkua, joka on päällystettyä valkoisella suklaalla, sacherkakkua, johon laitan myös mangoa väliin. Äitini tekee Juhlakakku-nimellä toimivan kuivakakun, jossa on sellaista ihanaa valkoista mössöä päällä ja maistuu pikkasen kirpeälle ja suklaa-appelsiinikuivakakun. Tietysti on myös tarjolla normaalit pullapitkot ja pikkuleivät. Himoitsen jo nyt noita kakkuja ja tänään olisikn tarkoitus tehdä aivan mahtavan ihanat koekappaleet. Aaaah.. En millään malttaisi odottaa iltaan, että tyttöseni nukkuu ja saan maistaa ensimmäisen palasen näitä ihania kakkuja  Aaaaah... Toivon todella että ne onnistuvat ja ovat yhtä suussasulavia kuin miltä ne kuullostavat.

Tarkoitus olisi myös kakkujen päälle jotain koristeluita hommata tai tehdä itse. Fazerin sivuilta löysin ohjeen sellasiin ihaniin suklaisiin ''lehtiin'', joihin tehdään tummasta suklaasta reunat ja valkoisesta sisus. Ajattelin myös ostaa perus pari marsipaanikukkasta ainakin yhden kakun päälle. Kenties myös hopeakuulia koristeluun.

Pikkuhiljaa jännitys alkaa lisääntymään häitä kohden. Hääpukuakin pitäisi tänää vielä käydä sovittamassa. Korsetti yläosa on valmis. Pitää vielä testata että se sopii päälle ja sitten saadaankin alaosa tekoon ja pian se ihanainen on valmis.

Lupaan laittaa kuvat sekä kakuista ja että hääpuvusta kunhan se on valmis.

Näihin sanoihin ja tekoihin - lähden ruokkimaan omia ja lainalapsia ja lähden kaupasta hakemaan tarpeita koekakkuja varten.

 

Suurella suklaisella sydämellä ; l0tt4